Fresh. Playful. Inovative. And amazing!

Fără să ne laudăm, așa vrem să fie fiecare lucru care iese din mâinile noastre. Ne focusăm pe cerințele tale, la care adaugăm experiența noastră cumulată în ani de practică, plus creativitatea și prospețimea care aduc acel touch of magic atât de necesar.

Noi suntem Webdevity

Creative
iulian broască
Creative Director
ștefan căldare
Developer & Interaction designer

Creăm produse minunate și ajutăm afacerile să crească

Te ascultăm, iți identificăm nevoile și iți propunem cele mai bune soluții. Suntem aici, mereu, pentru tine și businessul tău.Fiecare nou proiect este o provocare pentru echipa noastră. Și pentru că noi iubim provocările, ne implicăm 100% și rezultatele sunt întotdeauna pe măsura așteptărilor.

👉 Hai să lucrăm împreună!

Scrie-ne!

Cum lucrăm

Întregul nostru proces se bazează pe o experiență vastă în uzabilitate - UX respectiv UI. Astfel știm psihologia și profilul unui user

Pasul 1. Cercetare

Primul pas ne impune să facem o cercetare și un profil al clientului dumneavoastră final. Dacă vă cunoaștem clientul și stim ce își dorește, atunci putem să ii oferim totul la îndemână cu cât mai puțin efort din partea sa.

01

Pasul 2. Schiță

O schiță se poate aplica fiecărui produs oferit de noi. Fie că vorbim de un logo, sau de un website, ne creem o idee neșlefuită despre cum vedem imaginea perfectă pentru identitatea dumneavoastră sau pentru clientul final.

02

Pasul 3. Design

De la schiță trecem mai departe la un design. Aici incercăm să ajungem la un produs final. Vorbim de culori, imagini, texte, așezare în pagină, uzabilitate și tot ce tine de noi pentru ca dumneavoastră să puteți porni la drum.

03

Pasul 4. Testare

Dar inainte de a da startul, rămân de făcut teste, atât pentru un logo (e. g. vizualizarea sa la o scară mare - pe un banner stradal) cât și pentru un website. După aceste teste putem porni cu dreptul.

04

Peste 115 clienți mulțumiți

Suntem și pe Instagram

Follow